Eläinporno tarinat suomi alaston

Mari katsoi silmiini ja oli selvästi vihainen. Vastasin, että odotellaan hetki niin eiköhän toinen kierros onnistu. Ja monesti hän ei ehdi mukaan. Lauteiden siitä nurkasta, jossa yleensä istun ja jossa silloinkin istuin on suora näköyhteys lasioven läpi pesuhuoneen ja pukuhuoneen väliselle ovelle ja näin, kuinka Milja tuli pesuhuoneen puolelle, alasti niin kuin nyt saunaan yleensä tullaan. Tämä kaikki kuulostaa kliseiseltä, mutta näin oikeasti tapahtui muutama vuosi sitten, kun vaimoni oli viimeisillän raskaana. Ilta oli jo sen verran pitkällä, että tyttö oli jo laitettu nukkumaan (hän nukkui yleensä kuin tukki) ja me aikuiset päsimme rentoutumaan päivän touhujen jälkeen. Mutta minkäs sitä voit, kun tulee niin tulee ja niin laukesin voimakkaasti Marin sisän. Milja oli ollut kotiapuna vajaan viikon kun perjantai-iltana pätin lämmittä saunan. En oikein muuta voinut kuin totella, niin työnsin kieleni ulos ja aloin nuolemaan (joka on suorastaan lempipuuhaani, mutta omat spermat taas eivät todellakaan houkuttele) Mari siirteli itseän naamallani siten, että hän todella laittoi minut puhdistamaan pillunsa. Mari kiukutteli edelleen pälläni. Milja tuli perässä samalla ovenavauksella ja herrasmiehenä tarjosin hänelle tilaisuutta mennä ensin suihkuun. Näin ensimmäistä kertaa hänen rintansa, jotka roikkuivat raskaan näköisinä mutta iän ja koon huomioon ottaen kuitenkin melko ryhdikkän oloisina, ja tuuhean häpykarvoituksen.

Seksiä sukkahousuissa tapanilan auto kuopio

Käytä karkeaa pesusientä ja saa jynssätä ihan kunnolla. Vaikka Milja-anoppi olikin jo aika iäkäs, hän oli ikäisekseen hyvin säilynyt: solakka vartalo, kauniit kasvot ja ennen kaikkea nuorekas olemus. Lopulta hän siirtyi niin, että sain kieleni osumaan hänen klitorikseensa. Minä olin tuolloin noin 35-vuotias ja anoppi noin 65 v, ja stereotypioista poiketen meidän välit olivat aina olleet hyvät ja lämpimät. Eihän siinä seisomaan nousemisessa mitän näkemistä ollutkaan, mutta jalkovälissä oli jotain. Meillä oli jo siinä vaiheessa kaksivuotias tyttö, ja koska raskauden loppu oli vaikea, vaimo oli pari viikkoa ennen synnytystä sairaalassa, ihan vaan varmuuden vuoksi. Tarina on tosi, kirjoitettu muistin varassa, henkilöiden nimet muutettu, jos joku tunnistaa niin tunnistaa* - Minä tulen, sanoin huokaisten Marille, joka ratsasti pälläni suuret rinnat välillä naamaani koskien. Otin siinä saunaa lämmitellessä pari olutta ja tarjosin Miljallekin. Miljan kanssa yhdessä pätettiin, että minä menen ensin saunaan ja Milja sitten minun jälkeen. Et saatana tule vielä, en ole edes lähellä. En osannut sanoa mitän.

mutta vain hetken kunnes kullini löystyi ja tuli ulos. Puoliksi vitsinä saunaan poistuessani huikkasin Miljalle, että kyllä selänpesijän paikkakin olisi vapaana Ne oluet olivat mukavasti nousseet pähän ja kun vaimon raskausongelmien vuoksi olin ollut useita viikkoja ilman pillua, halut olivat kovat ja ehkä siksi estot vähissä. Olin ollut lauteilla ehkä viitisen minuuttia, kun Milja hämmästyksekseni tuli saunan pukuhuoneen puolelle ja hihkaisi ottavansa vastaan sen selänpesijän paikan, mikäli se vielä vaan on avoinna. Perkele sinun kanssasi, olet kuin joku teinipoika jatkuvasti Mari kuittaili tulemistani. Milja ei tuntunut häpeilevän tai peittelevän alastonta vartaloaan millän tavalla, joten ajattelin itsekin, että täysillä mennän. Tunsin tukehtuvani Marin reisien tiukassa puristuksessa, hänen pillunsa naamallani, lopulta hän rentoutui ja kaatui taaksepäin vatsani pälle. Vitut, tahdon nyt, Mari tiuskaisi siirtyen eteenpäin ja ennen kuin ehdin protestoida hän istui hajareisin naamani pälle. "nuole" hän huusi ärtyneellä änellä. Saunottiin ihan muina miehinä ja jutusteltiin ihan arkipäiväisistä asioista, kunnes minulle tuli kuuma ja pätin lähteä suihkuun. Oikeassa hän oli, mutta minkä teet, kun maailman kaunein ja seksikkäin olento pälläni keikkuu, tosin tilanne on ihan sama silloinkin kun hän on allani tai edessäni, hän vaan sattuu olemaan niin upea ja pillustaan taitava (osaa käyttä ilolihaksiaan paremmin kuin kukaan aiemmin kohtaamani että. Puoliseisokissa oleva kulli tarkkaan sanoen. Minä tahdon myös saada! Minä taas yritin jostain löytä raon, että saisin edes hengitettyä Marin pillun painaessa tiukasti naamaani.Thai hieroja strip club in helsinki

Omat tuotokseni valuivat jo välittömästi pitkin naamaani kun Mari sanoi "Nuole pois minkä sotkit". Eikä hänen arvosanaansa ainakaan huonontanut se seikka, että hänellä oli isot, arviolta D-kupin rinnat No, itse tarinaan. Samalla sain itse tilaisuuden katsella Miljan hyvin säilynyttä vartaloa suihkun vieressä penkillä istuen Kuin hidastetussa filmissä Milja saippuoi ja pesi itsensä, kirjaimellisesti joka paikasta, ja minä katselin ahnaasti. En tällaista ollut koskaan tehnyt ja ajatus suorastaan inhotti, Mari siirtyi nyt eteenpäin niin, etten saanut henkeä. Anoppi huusi vastaukseksi vaan, että joo joo ja minä menin suihkun kautta saunaan.